Εγγύηση επισκευής

Οτιδήποτε προϊόν παίρνει εξιτήριο από την κλινική του Doctor IT χαίρει άκρας υγείας. Στην σπάνια περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με το ανταλλακτικό αντικατάστασης μετά την επισκευή σας, να είστε βέβαιοι ότι θα αντικαταστήσουμε η θα επισκευάσουμε το τμήμα αυτό δωρεάν. Η εγγύηση μας δεν καλύπτει βλάβη από υγρό ή φυσική φθορά, όπως σπασμένη οθόνη από πτώση. Παρακάτω είναι οι όροι της εγγύησης μας για όλες τις υπηρεσίες επισκευών.

Η εγγύηση επισκευής καλύπτει μόνο το μέρος ή τα μέρη που αντικαταστάθηκαν στην αρχική επισκευή. Εάν βρεθεί διαφορετικό σφάλμα στην συσκευή σας, θα σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος.

Ολες οι επισκευές του iPhone έχουν 3 μήνες εγγύηση για όλα τα ανταλλακτικά. Η εγγύηση του iPhone δεν καλύπτει σπασμένες οθόνες iPhone, βλάβη από νερό ή φυσική φθορά του iPhone. Η εγγύηση επισκευής iPhone καλύπτει μόνο το μέρος ή τα μέρη του iPhone που αντικαταστάθηκαν στην αρχική επισκευή μας.

Εγγυόμαστε όλα τα iPad ανταλλακτικά μας για 3 μήνες. Η εγγύηση του iPad δεν καλύπτει σπασμένες οθόνες iPad, βλάβη από νερό ή φυσική φθορά του iPad. Η εγγύηση επισκευής iPad καλύπτει μόνο το μέρος ή τα μέρη του iPad που αντικαταστάθηκαν στην αρχική επισκευή μας.

Εγγυόμαστε όλα τα laptop ανταλλακτικά μας για 1 χρόνo. Δεν εγγυόμαστε καμία εγκατάσταση λογισμικού συμπεριλαμβανομένου εγκατάστασης OS και λογισμικού αφαίρεσης ιών.

Εγγυόμαστε όλα τα ανταλλακτικά υπολογιστή για 1 χρόνo. Δεν εγγυόμαστε καμία εγκατάσταση λογισμικού συμπεριλαμβανομένου εγκατάστασης OS και λογισμικού αφαίρεσης ιών.

Βρείτε μας στα social media

Κάντε like την σελίδα του Doctor IT στο facebook.

Επικοινωνήστε μαζί μας

210 33 88 055

Σίνα 30
Κολωνάκι, 106 72, Αθήνα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.