Επισκευές Laptop

Η σκόνη και τα σωματίδια ρύπων είναι εχθρός του φορητού υπολογιστή. Τα σωματίδια εμποδίζουν τους εξαεριστήρες να οδηγήσουν τον θερμό αέρα έξω από το σύστημα. Όταν η ροή του αέρα παρεμποδίζεται το μηχάνημα θα λειτουργήσει σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες με αποτέλεσμα η υπερθέρμανση να επηρεάζει τα στοιχεία και τα μικροτσίπ του υπολογιστή.

Όταν τα τσιπ έχουν φθάσει σε θερμοκρασίες πέρα από τις προδιαγραφές σχεδιασμού τους, οι θερμικές πάστες που εφαρμόζεται σε αυτές παύουν να λειτουργούν. Μπορούμε να ανοίξουμε το laptop και να εφαρμόσουμε ξανά νέα θερμική πάστα, καθώς και να καθαρίσουμε το εσωτερικού του φορητού υπολογιστή με υψηλής πίεσης αέρα.

Μια πολύ ευαίσθητη περιοχή του οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή είναι το βύσμα φόρτισης. Χαρακτηριστικά συμπτώματα ενός προβληματικού βύσματος είναι: Πρέπει να λυγίσετε ή να μετακινήσετε το καλώδιο τροφοδοσίας για να φορτίσει το laptop ή δεν φορτίζει καθόλου ή φορτίζει περιοδικά. Όταν μετακινείται το τροφοδοτικό η οθόνη χάνει σε φωτεινότητα. Διαθέτουμε σε απόθεμα βύσματα τροφοδοσίας των πιο γνωστών εταιρειών laptop, αλλά μπορεί να χρειαστεί μέχρι και μία εβδομάδα για να παραλάβουμε το καινούριο βύσμα φόρτισης του laptop. Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα του βύσματος τροφοδοσίας του laptop.

Ακόμα και οι πιο ακριβοί υπολογιστές, φορητοί ή μη, μπορεί να υποφέρουν από βλάβες στην μητρική πλακέτα. Αυτές οι βλάβες μπορούν να παρουσιαστούν ανά πάσα στιγμή και είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Νέες μητρικές κάρτες μπορεί να είναι πολύ δαπανηρές, με απαγορευμένο το κόστος, ενώ οι επισκευές να είναι συχνά μια βραχύβια λύση. Έχουμε την ικανότητα να εντοπίσουμε και να επιδιορθώσουμε τις μητρικές σε επίπεδο chip και να προσφέρουμε μακροπρόθεσμη λύση για την επισκευή motherboard chip.

Φορητοί υπολογιστές, iPads, iPods έχουν όλα εύθραυστη γυάλινη πρόσοψη. Οθόνες οι οποίες σπάνε εύκολα από τις πτώσεις, τα χτυπήματα και άλλα ατυχήματα. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε οθόνες στις περισσότερες περιπτώσεις. Οι οθόνες ποικίλουν σε κόστος από μοντέλο σε μοντέλο. Κάντε μια κλήση και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δώσουμε μια προσφορά για την οθόνη του δικού σας laptop.

Βρείτε μας στα social media

Κάντε like την σελίδα του Doctor IT στο facebook.

Επικοινωνήστε μαζί μας

210 33 88 055

Σίνα 30
Κολωνάκι, 106 72, Αθήνα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.